جلسه هیات امنای موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان

۱۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۲ کد : ۶۱۱۰۴ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
پنجشنبه ۱۹ مرداد ، جلسه هیات امنای موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد .
جلسه هیات امنای موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، پنجشنبه 19 مرداد ، جلسه هیات امنای موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد . در این جلسه که دکتر حسن مسلمی نائینی ریاست جهاد دانشگاهی، دکتر غفوریان معاون آموزشی،دکتر پورعابدی، دکتر منتظری ،دکتر صادق محمدی دیگر اعضای هیات امنا موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان و دکتر رضا دوست نماینده وزیر علوم از طریق ویدئو کنفرانس در آن حضور داشتند ، فعالیتها و مسائل پیش روی موسسه مطرح شد و در خصوص برنامه های آتی تصمیم گیری شد .

در این جلسه دکتر حسن محمدی مجد سرپرست موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان به ارائه برنامه های آینده موسسه پرداختند. همچنین در این جلسه دکتر بردیده قائم مقام موسسه ، گزارش فعالیت های انجام شده را ارائه نمودند.

کلید واژه ها: جلسه هیات امنای موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان