حرکت کاروان مشایه الحسین (ع) از بندر امام خمینی(ره) به سمت کربلا

یکشنبه ۲۲ مردادماه ۱۴۰۲ کاروان «مشایه الحسین(ع) » از بندر امام خمینی(ره) به منظور زیارت حرم حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) در روز اربعین، حرکت خود را آغاز کرد.
حرکت کاروان مشایه الحسین (ع) از بندر امام خمینی(ره) به سمت کربلا

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ، یکشنبه ۲۲ مردادماه ۱۴۰۲ کاروان «مشایه الحسین (ع)» از بندر امام خمینی(ره) به منظور زیارت حرم حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) در روز اربعین، حرکت خود را آغاز کرد. مردم شهرهای رامهرمز، رامشیر، جراحی، ماهشهر و بندر امام خمینی(ره) مسیر خود را به سمت شلمچه ادامه می‌دهند تا از طریق پایانه بین‌المللی مرزی شلمچه وارد کشور عراق شوند. پیاده‌روی کاروان «مشایه الحسین (ع)» تا حرم امام حسین (ع) ادامه دارد.

کلید واژه ها: حرکت کاروان مشایه الحسین از بندر امام خمینی(ره) به سمت کربلا روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان زیارت حرم حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) در روز اربعین