سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی خوزستان منصوب شد

۱۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۷ کد : ۶۲۱۱۲ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی خوزستان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، در حکمی از سوی دکتر حسن محمدی مجد، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، جلیل بیت مشعل به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی این سازمان منصوب شد.

پیش از این مریم جویدراوی مسئولیت معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان را بر عهده داشت.

مراسم تکریم و معارفه معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ۱۲ شهریور با حضور معاونان و مدیران سازمان برگزار شد.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان بر اهمیت حرکت پرشور اربعین حسینی تاکید کرد.

وی همچنین حوزه فرهنگ را خاستگاه جهاد دانشگاهی دانست.

کلید واژه ها: سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی خوزستان منصوب شد دکتر حسن محمدی مجد، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان مریم جویدراوی جلیل بیت مشعل روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان