بازدید معاون اقتصادی استانداری خوزستان از سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

دکتر محمد راضی‌جلالی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری خوزستان، چهارشنبه ۵ مهرماه از بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان بازدید کرد.
بازدید معاون اقتصادی استانداری خوزستان از سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، دکتر محمد راضی‌جلالی در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان که امروز (۵ مهرماه) انجام شد، اظهار کرد:این مجموعه را می توان نسل جدید دانشگاه نام نهاد، که درآن آموزش، پژوهش و ارتباط با صنعت بخوبی تعریف شده و مباحث مربوط به فناوری و نوآوری نیز در این مجموعه مسبوق به سابقه است. یکی از بخش‌هایی که امروز بازدید کردیم مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی خوزستان بود. درمان ناباروری یکی از چالش‌های کنونی کشور است زیرا در سال‌های اخیر درصد ناباروری به دلایلی افزایش یافته است. معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری خوزستان گفت: سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان توانسته است با تکیه بر دانش خوب و جوانان پر تلاش و با انگیزه و انقلابی، دستاوردهای خیلی خوبی داشته باشد . وی افزود: بسیاری از این ناباروری‌ها، روش‌های درمانی خاصی دارند و معمولا این روش‌ها منتج به نتیجه می‌شود اما این روند به یک سری خدمات، تکنولوژی‌ها و دانش نیاز دارد که در جهاد دانشگاهی خوزستان با تلاش‌های خوب در این مرکز توانسته‌اند، جمع خوبی را گرد آورند و خدمات خوبی به مردم ارائه دهند. معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری خوزستان گفت: یکی از مهم‌ترین جنبه‌های فرهنگی، بحث ثبات خانواده است و حلقه پیوند برخی از خانواده‌ها به دلیل مسائل ناباروری گسسته شده است. یکی از اهداف سازمان جهاد دانشگاهی در راستای مستحکم کردن پیوند خانواده، مدیریت و رفع چالش‌های ناباروری به روش‌های مختلف است و کارهای خوبی در این زمینه انجام شده و رضایت‌مندی بسیار خوبی حاصل شده است. راضی جلالی گفت: این مجموعه نیاز به حمایت دارد و با توجه به رویکرد خوب آن، همه موظف هستیم از آن حمایت کنیم. دانش درمان ناباروری روز به روز در حال توسعه است و به همین نسبت نیز تجهیزات و تکنولوژی جدید به بازار می‌آید و در شرایط کنونی هزینه بالایی بر دوش چنین مجموعه‌هایی می‌گذارد بنابراین انتظارات حمایتی این مجموعه‌ها از نهادهای حاکمیتی، در راستای ارائه خدمات به روزتر و ارزشمندتر است. وی با تاکید بر لزوم حمایت صنایع از سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و تقویت ارتباط بین این مجموعه و صنایع، عنوان کرد: با توجه به بازدید از سایر مجموعه های سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان این مجموعه را می توان نسل جدید دانشگاه نام نهاد، که درآن آموزش، پژوهش و ارتباط با صنعت بخوبی تعریف شده و مباحث مربوط به فناوری و نوآوری نیز در این مجموعه مسبوق به سابقه است. وی افزود: این سازمان توانسته است با تکیه بر دانش خوب و جوانان پر تلاش و با انگیزه و انقلابی، دستاوردهای خیلی خوبی داشته باشد و امیدواریم در فرصت‌های بعدی از دیگر بخش‌های این سازمان نیز بازدید کنیم. معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری خوزستان با اعلام آمادگی برای حمایت از سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، گفت: امیدواریم بهره بردن از این دانش و توانمندی در اولویت صنایع قرار بگیرد. باید اولویت عقد قراردادهای پژوهشی و فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه صنایع به مجموعه‌های استانی داده شود؛ این امر می‌تواند موجب تقویت این مجموعه‌ها شود تا نسل جوان تقویت شود و مسیر صعود به قله‌های دانش که بارها مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است، تسهیل شود. دکتر حسن محمدی مجد در حاشیه بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری خوزستان از بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی که امروز (۵ مهرماه) انجام شد، اظهار کرد: امروز میزبان دکتر راضی جلالی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری خوزستان بودیم که یکی از شخصیت‌های دغدغه‌مند استان خوزستان هستند و همیشه دغدغه توسعه و تعالی استان را داشته‌اند. از آقای راضی جلالی دعوت کردیم گوشه‌ای از زحمات همکاران جهادگر در بخش‌های مختلف را از نزدیک ببینند که از مرکز درمان ناباروری، موسسه آموزش عالی، مرکز علمی کاربردی، شرکت بهنیان جنوب، پژوهشکده تکنولوژی تولید و مرکز رشد سلامت بازدید شد. دکتر حسن محمدی مجد با اشاره به لزوم همکاری صنایع در استفاده از دستاوردها و دانش نخبگان این مجموعه گفت: در جهاد دانشگاهی این آمادگی وجود دارد که چالش‌های علمی و فنی صنعت در استان خوزستان را مورد مطالعه قرار دهیم. وی افزود: هر کدام از این بخش‌ها، دارای توانمندی خاصی است که با فضل خدا و تلاش همکاران جهادگر تاسیس شده‌اند. این حجم از تلاش، فعالیت و دستاوردها مایه افتخار است و امیدواریم با همدلی و مجاهدت روزافزون، شاهد پیشرفت‌های بیشتر بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در زمینه‌های مختلف باشیم. رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان گفت: الحمدالله دائما نشانه‌های امیدبخشی از پیشرفت و توسعه در حال نمایان شدن است و امیدواریم به زودی شاهد موفقیت‌های چشمگیر وخاص و موجب خوشحالی مجاهدان جهاد دانشگاهی و شهروندان خوزستانی و قاطبه امت اسلام باشیم اما لازمه دستیابی به قله‌های پیشرفت، همدلی و سختکوشی بیشتر و تمرکز بر هدف است.

محمدی مجد بیان کرد: در حوزه‌های مختلف نیازمند پشتیبانی هستیم. در حوزه تکنولوژی به تکنولوژی خوبی دست یافته‌ایم اما گاهی برخی صنایع استقبال لازم را از این دستاوردها ندارند. البته بسیاری از صنایع نیز مشتاقانه پا به میدان گذاشته‌اند تا از دانش نخبگان جهاد دانشگاهی خوزستان استفاده کنند اما فاصله زیادی با وضعیت ایده‌آل داریم. رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان افزود: با لطف خدا و مجاهدت علمی جهاد دانشگاهی خوزستان، بسیاری از گلوگاه‌های علمی را پشت سر گذاشته‌ایم و در جهاد دانشگاهی این آمادگی وجود دارد که چالش‌های علمی و فنی صنعت در استان خوزستان را مورد مطالعه قرار دهیم. با سابقه‌ای که از همکاران پژوهشگرمان سراغ داریم مطمئن هستیم که این چالش‌ها قابل حل هستند. وی عنوان کرد: وضعیت فعلی مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی خوزستان نمونه بارزی از همدلی و پشتیبانی یک استان است. یک استان دست به دست هم داد تا مرکزی با این سطح از تکنولوژی راه‌اندازی شود. محمدی مجد گفت: در حوزه‌های توسعه‌ای برای برخی تکنولوژی‌ها و دستاوردهای خاص مانند مرکز درمان ناباروری، نیازمند این هستیم که همدلی‌ها و پشتیبانی‌ها افزایش یابند تا بتوانیم خدمات بهتری به شهروندان ارائه دهیم.