یکشنبه ۹ مهر ، مراسم معارفه مدیر گروه پژوهشی مهندسی برق، مدیر پژوهش پژوهشکده تکنولوژی تولید و مدیر مرکز مهندسی شیمی در سالن سمینار سازمان جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ، یکشنبه 9 مهر ، مراسم معارفه مدیر گروه پژوهشی مهندسی برق، مدیر پژوهش پژوهشکده تکنولوژی تولید و مدیر مرکز مهندسی شیمی در سالن سمینار سازمان جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد .

در این مراسم که با حضور رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ، معاون پشتیبانی ،معاون پژوهشی و جمعی از همکاران پژوهشکده تکنولوژی تولید برگزار شد ، آقای دکتر علیرضا سینا به عنوان مدیر گروه پژوهشی مهندسی برق ‏، آقای مهندس حسین علوی طبایی به عنوان مدیر پژوهش پژوهشکده تکنولوژی تولید و خانم مهندس علیپور به عنوان مدیر مرکز مهندسی شیمی منصوب شدند .

همچنین از زحمات آقای دکتر حسنی ، مدیر سابق گروه پژوهشی برق و آقای مهندس دوست علی وند ، مدیر سابق مرکز شیمی قدردانی شد .