عقد قرارداد تامین اجتماعی خوزستان با مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی

سه شنبه ۱۸ مهر ، مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان با مرکز درمان ناباروری سازمان جهاددانشگاهی خوزستان به عنوان بزرگترین مرکز ناباروری جنوب غرب کشور قرارداد همکاری منعقد کرد .
عقد قرارداد تامین اجتماعی خوزستان با مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، طی جلسه ای با حضور مهندس بهنام قدرتی، معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و دکتر مریم حیدریان معاون خرید راهبردی و اسناد پزشکی تامین اجتماعی خوزستان ، با مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قراداد همکاری منعقد گردید.
مهندس بهنام قدرتی ، معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با اشاره به تولد دوهزار و پانصدمین نوزاد در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی خوزستان به درصد بالای موفقیت خدمات درمان ناباروری در این مرکز اشاره کرد و بر ارائه به روزترین خدمات درمان ناباروری به مراجعین با مناسبترین قیمت جهت حل مشکلات ناباروری قشر ضعیف جامعه تاکید کرد .
دکتر مریم حیدریان معاون خرید راهبردی و اسناد پزشکی ضمن اشاره به تحقق سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و اجرای تعهدات قانونی گفت: با مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی خوزستان که بزرگترین مرکز درمان ناباروری جنوب غرب کشور است قرارداد خرید خدمت منعقد کردیم.
وی گفت: قبلا با مراکز درمان ناباروری زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی در بیمارستان امام خمینی اهواز و مرکز ام البنین دزفول قرارداد خرید خدمت داشتیم و بزودی در صورت اعلام آمادگی با مرکز درمان ناباروری آبادان هم قرارداد منعقد خواهیم کرد .