مراسم تقدیر از همکاران امریه شاغل در سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

۲۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۳ کد : ۶۳۴۶۲ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
یکشنبه ۲۳ مهر با حضور دکتر حسن محمدی مجد ،رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و معاون پشتیبانی و مدیر امور اداری سازمان از سربازان امریه شاغل در سازمان تقدیر به عمل آمد.
مراسم تقدیر از همکاران امریه شاغل در سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، یکشنبه ۲۳ مهر با حضور دکتر حسن محمدی مجد ،رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و معاون پشتیبانی و مدیر امور اداری سازمان از همکاران امریه شاغل در سازمان تقدیر به عمل آمد.

در این نشست صمیمانه دکتر حسن محمدی مجد با اشاره به نمونه های موفقی از نیروهای امریه در سازمان گفت: از فرصت به وجود آمده برای به کارگیری عملی مطالب علمی رشته ای که در آن فارغ‌التحصیل شده اید استفاده کرده و روح پژوهش را در خود پرورش دهید.
وی همچنین بر یادگیری مستمر ، سخت کوشی و پیشرفت علمی و فنی همکاران امریه تاکید کرد .
در ادامه هر کدام از همکاران امریه حاضر در جلسه ضمن معرفی خود و فعالیتشان در سازمان به بیان دستاوردهای علمی و عملی خود در دوره امریه سربازی در سازمان پرداختند.
در پایان از همکاران امریه حاضر در جلسه با اهدای لوح تقدیر و هدیه تقدیر به عمل آمد.