در سفر دو روزه معاون جهاددانشگاهی کشور به اهواز صورت گرفت

بازدید از قسمتهای مختلف سازمان جهاددانشگاهی خوزستان و جلسه با مسئولین استانی

دکتر مسعود ابراهیمی، سرپرست سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی و هیات همرا ایشان در سفر دو روزه خود به اهواز از قسمتهای مختلف سازمان جهاددانشگاهی خوزستان بازدید به عمل آوردند و با مسئولین مختلف استانی دیدار و همفکری کردند.
بازدید از قسمتهای مختلف سازمان جهاددانشگاهی خوزستان و جلسه با مسئولین استانی

دکتر مسعود ابراهیمی، سرپرست سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی و هیات همرا ایشان در  سفر دو روزه خود به اهواز از قسمتهای مختلف سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ازجمله موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان ، شرکت بهنیان جنوب، پژوهشکده تکنولوژی تولید، مرکز شیمی،مرکز رشد، کارگاه ساخت فیلتر و کارگاه ساخت مته سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان بازدید به عمل آوردند .

ایشان همچنین در جلسات مختلف ضمن دیدار با مسئولین  استانی ، برای حل مشکلات استان نظرات و راه کارهای خود را بیان کردند. در این بازدید ها دکتر حسن محمدی مجد، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و معاونین پشتیبانی و پژوهشی سازمان ایشان را همراهی می کردند .