آغاز ثبت نام «دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران»

۱۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۷:۵۵ کد : ۶۴۳۶۸ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
با انتشار پوستر «دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران»، فراخوان ثبت نام دانشجویان علاقمند به شرکت در این مسابقات در سراسر کشور آغاز شد
آغاز ثبت نام «دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران»

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، با انتشار پوستر «دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران»، فراخوان ثبت نام دانشجویان علاقمند به شرکت در این مسابقات در سراسر کشور آغاز شد.

دانشجویان علاقه‌مند به نقد و مناظره می‌توانند در قالب گروه‌های چهارنفره، جهت ثبت‌نام به واحدهای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور و یا پیوند ثبت‌نام، در تارنمای مرکز ملی گفت‌وگو، مناظره و آزاداندیشی به نشانی www.isdc.ir مراجعه کنند. با تکمیل ثبت‌نام، فرایند آماده‌سازی گروه‌‌های شرکت‌کننده آغاز می‌شود، که شامل کارگاه‌های " توجیهی مسابقات مناظره" و " کارگاه‌های آموزشی" می‌باشد. پس از آشنایی با روند مسابقات، گروه‌ها بانک گزاره‌‌های پیشنهادی را برای اعلام موضع دریافت می‌کنند، که پس از تکمیل آن، جدول رقابت‌ها آماده و در اختیار گروه‌ها قرار می‌گیرد.

جزئیات بیشتر در B2n.ir/m71212