برگزاری آزمون استخدامی وزارت امور خارجه و آزمون داوری و میانجیگری شوراهای حل اختلاف با همکاری مرکز آزمون جهاد دانشگاهی خوزستان

پنجشنبه ۱۱ آبان، آزمون استخدامی وزارت امور خارجه و آزمون داوری و میانجیگری شوراهای حل اختلاف با همکاری مرکز آزمون جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، پنجشنبه 11 آبان و همزمان با سراسر کشور ، آزمون استخدامی وزارت امور خارجه و آزمون داوری و میانجیگری شوراهای حل اختلاف با همکاری مرکز آزمون جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد.

در آزمون استخدامی وزارت امور خارجه 166 نفر و  در آزمون داوری و میانجیگری شوراهای حل اختلاف 233 نفر شرکت کردند .