بازدید ریاست و مدیران سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان از قسمت‌های مختلف سد و نیروگاه شهید عباسپور

یکشنبه ۱۴ آبان ، دکتر حسن محمدی مجد ، ریاست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، به همراه معاون پژوهشی و مدیران پژوهشکده ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف سد شهید عباسپور در جلسه با مهندس جونعلی وند، مدیرعامل شرکت تولید و بهره برداری سدو نیروگاه شهید عباسپور و معاونین ایشان شرکت کرده و به بررسی راه های گسترش همکاری فی مابین پرداختند .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، یکشنبه ۱۴ آبان ، دکتر حسن محمدی مجد ، ریاست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، به همراه معاون پژوهشی سازمان، مدیر گروه پژوهشی مهندسی برق، مدیر گروه پژوهشی مهندسی شیمی، مدیر مرکز خدمات مهندسی و بازرسی، مدیر پروژه های فناورانه و مدیر پژوهش پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاد دانشگاهی خوزستان ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف سد و نیروگاه شهید عباسپور در جلسه با مهندس جونعلی وند، مدیرعامل شرکت تولید و بهره برداری سدو نیروگاه شهید عباسپور و معاونین ایشان شرکت کرده و به بررسی راه های گسترش همکاری فی مابین پرداختند .

تدوین دانش فنی ، طراحی و تولید تجهیزات مورد نیاز سد و تعمیر قطعات کاربردی سد از جمله محورهای این گفتگوها بود . در این نشست مقرر گردید تجهیزات ساخته شده و تعمیر شده توسط سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان به زودی تست میدانی گردد . در پایان ضمن تاکید ضمن تاکید مدیر عامل بر استفاده حداکثری از توانمندی‌های جهاددانشگاهی، نقشه راه این همکاری تدوین گردید.