در آمفی تئاتر موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی برگزار می شود:

کارگاه آشنایی با مراکز رشد و پارک علم و فناوری ویژه دانشجویان

کارگاه آشنایی با مراکز رشد و پارک علم و فناوری ویژه دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ،مرکز رشد فناوری های سلامت جهاد دانشگاهی به همراه معاونت فرهنگی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری خوزستان کارگاه آشنایی با مراکز رشد و پارک علم و فناوری را ویژه دانشجویان برگزار می‌کند .

به گفته دکتر جمال داورپناه ، مدیر مرکز رشد فناوری های جهاد دانشگاهی خوزستان، این کارگاه آموزشی سه شنبه ۲۳ آبان ماه ساعت ۱۵ الی ۱۷ در محل آمفی تئاتر موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی و با اجرای مهندس نیما گماری (مسئول مراکز رشد پارک علم و فناوری خوزستان) برگزار خواهد شد .