در سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد

مراسم گرامیداشت سالروز میلاد حضرت زینب (سلام الله علیها) و روز پرستار

مراسم گرامیداشت سالروز میلاد حضرت زینب (سلام الله علیها) و  روز پرستار

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، مراسم گرامیداشت سالروز میلاد حضرت زینب (سلام الله علیها) و روز پرستار با حضور ریاست و معاونین پژوهشی و پشتیبانی سازمان و پرسنل مراکز پزشکی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری مطرح کشوری،محمود یزدی و پخش سرود ملی ، مهندس بهنام قدرتی ، معاون پژوهشی سازمان ضمن تبریک روز پرستار و خیرمقدم به حاضرین ، گزارشی از عملکرد معاونت پژوهشی سازمان ارائه داد و ضمن اشاره به مجاهدتهای کادر پزشکی سازمان ،بر توسعه فعالیت های مراکز پزشکی سازمان تاکید کرد . در ادامه دکتر حسن محمدی مجد ، ریاست سازمان ضمن تبریک روز پرستار و تشکر از زحمات و مجاهدت های همکاران به بیان مطالبی در عظمت حضرت زینب (سلام الله علیها) پرداخت . در ادامه مراسمات متنوعی از جمله مسابقه ، مداحی و سرود برگزار شد .