حضور ریاست ‏، معاونین پژوهشی و پشتیبانی و پرسنل سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در تجمع حمایت از کودکان غزه

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۷ کد : ۶۴۹۵۱ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، ریاست و معاونین پژوهشی و پشتیبانی سازمان در تجمع حمایت از کودکان غزه که همزمان با سرتاسر جهان در اهواز برگزار شد شرکت کردند . در این تجمع حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسن تسخیری، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه دوکوهه سپاه گفت : این اجتماع بزرگ با حضور آحاد مردم، ملت آگاه و بابصیرت و ولایت‌مدار خوزستان به پاس احترام خون مقدس شهدای بی گناه و کودکان فلسطین در سراسر کشور در آستانه روز جهانی کودک برگزار شده است. وی ادامه داد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: «شما با مال و جانتان آزمایش می‌شوید» سخن در زمینه آزمایش الهی مفصل است؛ یکی از زمینه‌های آزمایش انسان، حفظ دین است. کدام معامله بالاتر از این است که انسان جان و مالش را در این امتحان بزرگ یعنی حفظ دین و اسلام تقدیم کند؟ امروز ملت‌های مسلمان جهان در یک آزمایش بزرگ قرار گرفته‌اند. امروز موضوع، غزه و رژیم صهیونیستی نیست، امروز موضوع دو جبهه حق و باطل است و این دو جبهه کما فی‌السابق در مقابل هم قرار گرفته‌اند.