بازدید ریاست و معاونین سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از مراکز پزشکی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان دکتر امینی ، ریاست جهاددانشگاهی خراسان رضوی و معاونین ایشان در سفر به اهواز از قسمت‌های مختلف مرکز درمان ناباروری و مرکز پزشکی جهاد دانشگاهی خوزستان بازدید به عمل آوردند .

در این سفر راه های گسترش همکاری فی مابین بررسی گردید . همچنین سازمان جهاددانشگاهی خوزستان آمادگی خود را جهت انتقال تجربیات خود در مورد نحوه احداث و راه اندازی مرکز درمان ناباروری مشهد اعلام نمود .