تمدید مهلت ثبت نام «دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران» تا ۱۵ آذرماه

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۷ کد : ۶۵۲۹۶ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
«دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران» در استان خوزستان با هدف تقویت روحیه تفکر نقاد و خلاقانه مبتنی بر اصول منطقی و استدلال عقلانی و اخلاقی میان جامعه دانشجویی با همکاری مرکز ملی گفت‌وگو، مناظره و آزاداندیشی از سوی معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان برگزار می‌شود. مهلت ثبت‌نام در این دوره از رقابت‌ها که پیش از این تا پایان آبان‌ماه اعلام شده بود، به منظور فراهم کردن زمینه مشارکت دانشجویان علاقه‌مند به نقد و مناظره تا ۱۵ آذرماه تمدید شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، «دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران» در استان خوزستان با هدف تقویت روحیه تفکر نقاد و خلاقانه مبتنی بر اصول منطقی و استدلال عقلانی و اخلاقی میان جامعه دانشجویی با همکاری مرکز ملی گفت‌وگو، مناظره و آزاداندیشی از سوی معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان برگزار می‌شود. این مسابقات در قالب تیم‌های چهارنفره برگزار می‌شود و دانشجویان دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت می‌توانند با تشکیل تیم و ثبت‌نام گروهی، در مسابقات شرکت کنند. مهلت ثبت‌نام در این دوره از رقابت‌ها که پیش از این تا پایان آبان‌ماه اعلام شده بود، به منظور فراهم کردن زمینه مشارکت دانشجویان علاقه‌مند به نقد و مناظره تا ۱۵ آذرماه تمدید شده است. دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند جهت ثبت‌نام به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خوزستان واقع در طبقه همکف سازمان مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز مراجعه یا از طریق تارنمای مرکز ملی گفت‌وگو، مناظره و آزاداندیشی به نشانی www.isdc.ir و یا دبیرخانه استانی با شماره‌های ۰۹۰۱۸۹۹۵۹۷۲ و ۰۶۱۳۳۲۲۶۵۸۴ ثبت‌نام کنند. با تکمیل ثبت‌نام، برای تیم‌های شرکت‌کننده در مسابقات جلسه توجیهی باهدف آشنایی با قوانین و چارچوب مسابقات و شیوه امتیازدهی هیات داوران و همچنین کارگاه آموزشی "فن بیان و اصول سخنوری" برگزار خواهد شد. شورای علمی مسابقات ملی مناظره دانشجویی در هر دوره متناسب با مسائل روز جامعه، گزاره‌های پیشنهادی را در محورها و موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، علمی و فرهنگی مشخص می‌کند که در این دوره نیز گزاره‌ها از سوی این شورا ابلاغ شده و پس از نهایی شدن ثبت‌نام تیم‌ها در اختیار آن‌ها قرار خواهد گرفت. تیم‌های شرکت‌کننده سپس موضع خود را در خصوص گزاره‌های پیشنهادی به عنوان مخالف یا موافق اعلام و پس از آن جدول رقابت‌ها آماده و به گروه‌ها اعلام می‌شود. مرحله استانی این مسابقات دی‌ماه ۱۴۰۲ در اهواز برگزار می‌شود و تیم‌های برتر، اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مرحله ملی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت. تیم‌های برتر این مرحله از مسابقات مستقیم به مرحله ملی راه خواهند یافت و در استان نیز از تیم‌های برتر با اهدای جوایز نفیس تقدیر خواهد شد.