برگزاری نهمین دوره المپیاد ورزشی و هفتمین دوره مسابقات بازی های رایانه ای ویژه دانشجویان در مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۱ کد : ۶۵۳۰۴ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
نهمین دوره المپیاد ورزشی و هفتمین دوره مسابقات بازی های رایانه ای ویژه دانشجویان مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان از شنبه ۴ آذر در این مجتمع آغاز شد .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، نهمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان در ۶ رشته ورزشی در دو بخش خواهران و برادران از شنبه ۴ آذر در سالن تربیت بدنی ولایت موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان آغاز شد .این مسابقات که ۲۰۰ نفر از دانشجویان در آن شرکت کرده اند تا ۴ دی ادامه دارد .

همچنین هفتمین دوره مسابقات بازی های رایانه ای ویژه دانشجویان پسر مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان با شرکت ۳۲ نفر از شنبه ۴ آذر در سالن آمفی تئاتر موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان آغاز شد . اختتامیه این مسابقات دوشنبه ۶ آذر برگزار خواهد شد .