مراسم تقدیر از پرسنل حسابداری سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان به مناسبت روز حسابدار

امروز ۱۵ آذر به مناسبت روز حسابدار از پرسنل حسابداری قسمتهای مختلف سازمان تقدیر به عمل آمد .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، امروز 15 آذر به مناسبت روز حسابدار از پرسنل حسابداری قسمتهای مختلف سازمان تقدیر به عمل آمد . در این جلسه ی صمیمانه که با حضور دکتر حسن محمدی مجد ، رئیس سازمان ، معاون پشتیبانی و مدیر مالی سازمان برگزار شد ، پرسنل حسابداری سازمان به بیان دغدغه های خود پرداختند .

در این جلسه دکتر حسن محمدی مجد ضمن تشکر از زحمات شبانه روزی پرسنل حسابداری گفت : شغل حسابداری به گونه ای است که میتوان هر روز را روز حسابدار در نظر گرفت . سختکوشی و دقت و پرتلاش بودن حسابداران سازمان مایه افتخار است.