در چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات نفتی خوزستان اتفاق افتاد :

سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و شرکت نفت اروندان تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

با حضور دکتر حسن محمدی‌مجد رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و عبدالله عذاری اهوازی مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان، تفاهم‌نامه همکاری بین این دو نهاد امروز (۲۷ دی‌ماه) در چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان منعقد شد.
سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و شرکت نفت اروندان تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، در آخرین روز برگزاری چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات نفتی خوزستان ،سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و شرکت نفت و گاز اروندان تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

عبدالله عذاری اهوازی مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در حاشیه امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به حمایت شرکت نفت و گاز اروندان از شرکت‌های دانش بنیان، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی موسسه‌ای پر از ابتکار و نخبه است و کارهای بسیار خوبی می‌تواند انجام دهد.

وی افزود: این سازمان در حوزه دیجیتال، کشاورزی و صنعتی توانمندی‌های بسیار خوبی دارد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان عنوان کرد: تفاهم‌نامه بسیار خوبی در زمینه‌های مختلف حتی در حوزه  ساخت پالایشگاهی کوچک با جهاد دانشگاهی منعقد شد که امیدواریم به قراردادهای بسیار خوبی منجر شود.

دکتر حسن محمدی‌مجد رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز گفت: جهاد دانشگاهی خوزستان مجموعه توانمندی از محققان و پژوهشگران مختلف و اساتیدی در حوزه‌های فنی و مهندسی، پزشکی و... است. به واسطه نگاه خوب شرکت نفت و گاز اروندان و اعتقاد واقعی به پیوند صنعت و دانشگاه و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، در یک سال گذشته موفق به برقراری ارتباط خیلی خوبی با این جموعه شدیم.

وی بیان کرد: با هدف پیوند صنعت و دانشگاه سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای در نمایشگاه تهران با این شرکت منعقد شد و امروز نیز تفاهم‌نامه جامعی در راستای همکاری‌های گسترده منعقد شد.