جلسه تودیع و معارفه معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

۰۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۳ کد : ۶۷۸۷۴ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
امروز ۳ بهمن ۱۴۰۲ جلسه تودیع و معارفه معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد .
جلسه تودیع و معارفه معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، امروز ۳ بهمن ۱۴۰۲ جلسه تودیع و معارفه معاونت آموزشی سازمان برگزار شد .

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید ، ریاست سازمان دکتر حسن محمدی مجد با تشکر از زحمات مهندس محمدعلی نیزاری در سمت معاونت آموزشی سابق سازمان ،ایشان را به سمت مشاور سازمان در امور آموزشی منصوب کرد. دکتر محمدی مجد همچنین دکتر علی اثنی عشری را به عنوان معاونت آموزشی جدید سازمان منصوب کرد.

در حکم ایشان آمده است:

احتراماً ، با توجه به موافقت معاونت محترم آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی جنابعالی به عنوان "سرپرست معاونت آموزشی" سازمان جهاددانشگاهی منصوب می گردید. امید است در سایه الطاف الله موفق و موید باشید. اهتمام و توجه جدی به موارد ذیل مورد انتظار است.

1. توجه جدی به همکاران جهادگر در حوزه آموزش

2. توسعه فعالیت های آموزشی

3. توسعه فعالیت های مهارت آموزی در حوزه های مختلف

4. ارتباط مستمر و گسترده با صنایع استان خوزستان

5. ایفای نقش و فعالیت در انجام مسئولیت های اجتماعی و آموزش اقشار آسیب پذیر با تمرکز بر آموزش های کارآفرینی

6. ارتباط مستمر و سازنده میان بخش های مختلف آموزشی و مجموعه های آموزش عالی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

7. ارائه آموزش های نوین و اثرگذار

8. ارائه آموزش های مختلفی جهت ارتقا علمی و فنی همکاران و خانواده محترم ایشان

9. بهبود مستمر شرایط، فرآیندها و فعالیت های حوزه آموزش

لازم به ذکرست از جمله سوابق دکتر اثنی عشری میتوان به معاونت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی خوزستان از سال ۹۲ الی ۹۵ و ریاست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی خوزستان اشاره کرد .