باحضور متخصصان سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

نشست تخصصی اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر و شرکت‌های دانش‌بنیان در خرمشهر برگزار شد.

۰۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۶ کد : ۶۷۹۲۹ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان پژوهش و فناوری

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، نشست تخصصی اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر و شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله متخصصان سازمان جهاددانشگاهی خوزستان با حضور مدیر بندر خرمشهر و معاونین در اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر برگزار شد.
هوشمندسازی و تحول دیجیتال در بنادر، سازه‌های دریایی، محیط زیست دریایی، زنجیره حمل و نقل دریایی، خدمات تعمیر، نگهداری و بازرسی فنی، مدیریت یکپارچه اطلاعات دریایی، سیستم‌های شناسایی و ردیابی، تخلیه و بارگیری و HSE از مواردی است که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.