جشن فارغ التحصیلی دانشجویان موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۵ کد : ۶۸۳۴۵ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
آیین دانش آموختگی ۸۵ نفر از دانشجویان مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد .
جشن فارغ التحصیلی دانشجویان موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان،  آیین دانش آموختگی 85 نفر از دانشجویان مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد .

در این مراسم که با حضور دانشجویان، اساتید و مسئولین مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد، پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی ، دکتر امین عطارزاده ، قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان پس از بیان مطالبی در مورد قدمت موسسه بر تاسیس کانون فارغ التحصیلان موسسه تاکید کرد و از دانشجویان دعوت کرد با استفاده از ظرفیت موسسه همچنان به تحصیل خود ادامه دهند .

در ادامه پس از اجرای گروه های هنری و برگزاری مسابقه و پخش کلیپ  ، از فارغ التحصیلان موسسه با اهدای لوح وگل تقدیر به عمل آمد .