با حضور دکتر حسن محمدی مجد، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

نشست تخصصی ماموریت گرایی دانشگاه ها برگزار شد

۲۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۳:۱۶ کد : ۶۸۵۹۰ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان پژوهش و فناوری
نشست تخصصی ماموریت گرایی دانشگاه ها برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، در نشست تخصصی ماموریت گرایی دانشگاه ها که با شرکت روسا و معاونین پژوهشی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی استان خوزستان در معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری برگزار گردید بر اهمیت موضوع نقش اثرگذار دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی تاکید گردید .

در این نشست دکتر حسن محمدی مجد، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان و دکتر سیاه پلو ، معاون پژوهشی موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان به معرفی توانایی های جهاددانشگاهی و ارائه پیشنهاد و راهکار پرداختند .