آغاز مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان در خوزستان از ۲۸ بهمن‌ماه

۲۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۵ کد : ۶۸۶۲۸ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
مرحله استانی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان خوزستان، ۲۸ تا ۳۰ بهمن‌ماه برگزار می‌شود.
آغاز مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان در خوزستان از ۲۸ بهمن‌ماه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان، فرآیند ثبت نام دوازدهمین دوره این مسابقات در استان خوزستان از آبان‌ماه سال جاری آغاز شد و در نهایت ۸ تیم چهارنفره از ۶ دانشگاه استان در این رقابت‌ها ثبت‌نام کردند. همچنین به منظور توانمندسازی و آشنایی بیشتر دانشجویان با فرایند برگزاری مسابقات، جلسه توجیهی و کارگاه فن بیان و اصول سخنوری، ۲۲ آذرماه با حضور مهیار شمس مجری و مدرس دانشگاه و مربی مهارت‌های زندگی برای تیم‌های دانشجویی شرکت‌کننده به صورت حضوری در آمفی‌تئاتر مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد. در این مسابقات از نزدیک به ۱۲۰ گزاره در محورهای مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، علم و فناوری، محیط زیست، انتخابات و …، حدود ۳۰ گزاره برای اعلام موضع به عنوان موافق یا مخالف در اختیار تیم‌های شرکت‌کننده قرار گرفت و درنهایت جدول مسابقات براساس مواضع اعلامی تیم‌ها تنظیم شد. براین اساس مرحله استانی این رقابت‌ها در خوزستان، طی روزهای ۲۸ الی ۳۰ بهمن‌ماه جاری برگزار و با داوری سه داور عضو هیئت علمی، تیم برتر این مسابقات معرفی و به مرحله کشوری که اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌شود، راه خواهد یافت. این مسابقات باهدف ارتقای فرهنگ گفت‌وگو، نقد و استدلال منطقی، روحیه نقادی و حق‌طلبی و ترویج گفتمان علمی سازنده در فضاهای دانشجویی ازسوی مرکز ملی گفت‌وگو، مناظره و آزاداندیشی و به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در ۳۱ استان کشور برگزار می‌شود. در پایان این مسابقات با حضور مسئولان جهاددانشگاهی خوزستان از تیم‌های اول تا سوم با اهدای لوح و جوایز نقدی نفیس تقدیر می‌شود. حضور دانشجویان در این مسابقات به‌عنوان تماشاگر با ارائه کارت دانشجویی آزاد است.