مدیریت اجرایی شعب اخذ رأی منطقه ۲۷ انتخابات اهواز توسط سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

۱۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۲۲:۲۴ کد : ۶۹۱۷۲ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، با توجه به محول نمودن مدیریت اجرایی شعب اخذ رأی منطقه ۲۷ انتخابات به سازمان جهاددانشگاهی خوزستان از اوایل آذر ماه ۱۴۰۲ فرآیند کار توسط یک گروه ۴ نفره از کارکنان سازمان آغاز شد. آقای سعید زعفری (مدیر حراست سازمان جهاددانشگاهی خوزستان) بعنوان رئیس منطقه ۲۷ با حکم فرماندار اهواز منصوب گردید.

منطقه ۲۷ دارای ۱۳ شعبه بوده، که اقداماتی همچون هماهنگی با مالکین و حاضرین شعب، بررسی امکانات شعب، جانمایی مکان اخذ رأی در شعب، بررسی وضعیت امنیتی و سطح دسترسی شعب، میزان آنتن دهی شعب (جهت برقراری ارتباط با وزارت کشور) و از همه مهمتر چینش اعضاء هر شعب و آموزش ایشان طی حدود ۴ جلسه و بالغ بر 12 ساعت آموزشی بود، که در این بازه زمانی صورت پذیرفت.

از نکات قابل توجه همکاری کارکنان سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در فرآیند اخذ رأی شعب بود که نسبت به دوره های قبل رشد فزاینده‌ای داشت بحمدالله در این دوره ۲۵ نفر از کارکنان سازمان در قالب رئیس شعبه، معاون شعبه، منشی، نماینده فرماندار و غیره با رئیس منطقه ۲۷ همکاری خالصانه ای داشتند.

در این فرآیند آقایان حسین مکارم به عنوان معاون اجرایی منطقه ۲۷، مسعود بایمانی معاون فناوری منطقه ۲۷ و علی نهیرات معاون پشتیبانی منطقه ۲۷،مشغول فعالیت بودند. دکتر محمدی مجد صبح امروز از مراحل مختلف اخذ رأی در موسسه آموزش عالی و چند شعبه اخذ رای بازدید نمودند ایشان در این بازدید بر آمادگی کامل سازمان جهاددانشگاهی خوزستان جهت پشتیبانی از انتخابات تاکید نمودند .