آزمون سراسری استخدامی وزارت آموزش و پرورش

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۶ کد : ۶۹۴۸۴ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
جمعه ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ ، آزمون سراسری استخدامی وزارت آموزش و پرورش همزمان با سراسر کشور به همت جهادگران در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزاری شد .
آزمون سراسری استخدامی وزارت آموزش و پرورش

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، جمعه 18 اسفند ۱۴۰۲ ، آزمون سراسری استخدامی وزارت آموزش و پرورش همزمان با سراسر کشور به همت جهادگران در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزاری شد .

دکتر امین عطارزاده ، قائم  مقام موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان از شرکت 4068 نفر در این آزمون خبر داد .

وی در پایان گفت : سازمان سنجش کشور در پیامی مراتب تقدیر و تشکر خود را از نحوه برگزاری این آزمون از بابت صحت و امنیت آزمون توسط موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان ابراز داشتند .

عطارزاده اظهار کرد : موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان به نمایندگی از سازمان جهاددانشگاهی خوزستان آماده همکاری باسایر ادارات و سازمانها جهت برگزاری آزمون های استخدامی آتی می باشد .