در سفری یک روزه انجام گرفت :

بازدید مدیرکل امور واحدهای جهاد دانشگاهی و مدیرکل دفتر امور مجلس جهاد دانشگاهی از قسمتهای مختلف سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۳ کد : ۶۹۵۷۳ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان دکتر رازانی ، مدیرکل امور واحدهای جهاد دانشگاهی و دکتر محمدامین صالحی نژاد ،مدیرکل دفتر امور مجلس جهاد دانشگاهی در سفری یک روزه از قسمتهای مختلف سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان بازدید به عمل آوردند .

دکتررازانی و دکتر صالحی نژاد در ابتدا ضمن حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه شهید چمران ، به مقام شامخ شهدای گمنام ادای احترام کردند . سپس ضمن حضور در مرکز پزشکی  و مرکز درمان ناباروری سازمان، موسسه آموزش عالی ، دانشگاه علمی کاربردی و پژوهشکده تکنولوژی تولید سازمان ، شرکت بهنیان جنوب ، خبرگزاری های ایکنا و ایسنا ، مرکز شیمی ، مرکز خدمات فنی مهندسی و خط تولید مته های حفاری با فعالیتهای جهادگران سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان از نزدیک آشنا شدند.

ایشان در پایان ضمن حضور در مراسم گرامیداشت دومین سالگرد درگذشت «حجت‌الاسلام سید محسن شفیعی» با حضور در مزار شهدای اهواز به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم استان خوزستان ادای احترام کردند .