توسط پژوهشگر سازمان جهاددانشگاهی خوزستان صورت گرفت :

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۰ کد : ۶۹۶۷۳ اخبار عمومی سازمان پژوهش و فناوری
خانم زهرا باجی ، پژوهشگر سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر دستگاه های اجرایی استان در هفته پژوهش و فناوری استان خوزستان در سال ۱۴۰۲ شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، خانم زهرا باجی ، پژوهشگر سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر دستگاه های اجرایی استان در هفته پژوهش و فناوری استان خوزستان در سال ۱۴۰۲ از جانب علی اکبر حسینی محراب ، استاندار خوزستان و  رئیس استانی هفته پژوهش و فناوری استان

شد.

لازم به ذکر است خانم باجی، کارشناس ارشد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت، پژوهشگر و دارای ۹سال سابقه کاری در سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در ‏حوزه معاونت پژوهشی و گرو آموزش سلامت می باشد. از فعالیت های پژوهشی ایشان می توان به نویسنده و همکار بودن در ۱۳ مقاله علمی- پژوهشی، ۷۸چکیده ‏مقاله برگزیده در همایش های علمی ملی و بین المللی و مجری و همکار در۲۱ طرح پژوهشی اشاره نمود.