تقدیر از پرسنل اداری سازمان به مناسبت روز ملی منابع انسانی

۲۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۶:۱۴ کد : ۷۰۱۷۵ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
در روز ملی منابع انسانی در مراسمی از پرسنل اداری سازمان تقدیر به عمل آمد
تقدیر از پرسنل اداری سازمان به مناسبت روز ملی منابع انسانی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، امروز شنبه ۲۵ فروردین در مراسمی با حضور رئیس و معاونین سازمان از مدیران امور اداری سازمان تقدیر به عمل آمد .

در این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید ، مهندس احمد جادری ، معاون پشتیبانی سازمان ضمن تبریک این روز ، از زحمات پرسنل اداری سازمان تقدیر به عمل آورد .

در ادامه دکتر حسن محمدی مجد ، رئیس سازمان ضمن تبریک عید فطر و روز ملی منابع انسانی بر استفاده از توانمندی های نیروی انسانی جهت رشد و شکوفایی روز افزون سازمان جهاد دانشگاهی تاکید نمودند. در ادامه مدیران امور اداری بخشهای مختلف سازمان به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

در پایان مهندس بهنام قدرتی ، معاون پژوهشی سازمان نیز ضمن تبریک عید فطر و روز ملی منابع انسانی از زحمات بخش اداری سازمان تقدیر نمود.