موافقت کمیته تشکیلات و ساختار دفتر مرکزی جهاددانشگاهی با تغییر ساختار پیشنهادی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۰ کد : ۷۰۵۶۷ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
پس از بحث و بررسی و ارائه دلایل و پاسخهای سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، کمیته تشکیلات و ساختار دفتر مرکزی جهاددانشگاهی با تغییر ساختار پیشنهادی موافقت نمود .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در جلسه کمیته تشکیلات و ساختار دفتر مرکزی جهاددانشگاهی که با حضور معاونین پژوهشی، پشتیبانی و آموزشی جهاددانشگاهی و همچنین مدیرکل تشکیلات و دیگر اعضای کمیته تشکیل شد ، دکتر حسن محمدی مجد ، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان گزارشی از پیگیریهای انجام شده جهت اخذ استانداردهای مورد نیاز جهت توسعه فعالیتها از جمله پیگیری اخذ دستور رئیس جمهور برای توسعه فعالیتهای مذکور ارائه نمود .

لازم به ذکرست با عملیاتی شدن ساختار پیشنهادی ، موانع اخذ گواهینامه ها و استانداردهای موردنیازجهت توسعه فعالیتها برداشته خواهد شد .