نشست هم اندیشی روسای موسسات آموزش عالی جهاددانشگاهی در دانشگاه علم و فرهنگ تهران برگزار شد

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۲ کد : ۷۰۵۷۹ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
روز چهارشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ نشست هم اندیشی روسای موسسات آموزش عالی جهاددانشگاهی با حضور دکتر محمدمحسن غفوریان، معاون آموزشی این نهاد در دانشگاه علم و فرهنگ تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، روز چهارشنبه 5 اسفند 1403 نشست هم اندیشی روسای موسسات آموزش عالی جهاددانشگاهی با حضور دکتر محمدمحسن غفوریان، معاون آموزشی این نهاد در دانشگاه علم و فرهنگ تهران برگزار شد.

در این جلسه دکتر محمدمحسن غفوریان، معاون آموزشی جهاددانشگاهی بر اهمیت هم اندیشی و اتخاذ راهبردهای عملیاتی در این حوزه تاکید کرد .

در ادامه دکتر حسن محمدی مجد ، رئیس موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان و دکتر عطارزاده برنامه های توسعه ای موسسه را ارائه نمودند وبر سیاست های توسعه محور موسسه و تبدیل این موسسه به دانشگاه تاکید نمودند و پیشنهاداتی را در حوزه آموزشی ارائه نمودند .

همچنین روسای دانشگاه علم و فرهنگ ، دانشگاه علم وهنر یزد و دیگر موسسات جهاددانشگاهی گزارشی از فعالیتهای انجام شده و برنامه های آینده خود ارائه نمودند .