برگزاری آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش کشور در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۷:۵۲ کد : ۷۰۵۸۰ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، پنجشنبه و جمعه مورخ پنجم و ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ ، آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش کشور همزمان با سراسر کشور به همت مرکز آزمون سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در محل مجتمع آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد .

دکتر امین عطارزداه ، قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان از شرکت ۲۳۷۱ نفر در رشته علوم انسانی در روز پنجشنبه صبح و ۳۷۸۶ نفر در رشته علوم تجربی در روز جمعه خبر داد .

شایان ذکرست ، سازمان سنجش آموزش کشور در پیامی به شرح زیر از برگزاری شایسته و مطلوب آزمون تقدیر به عمل آورد :

نماینده محترم تام‌الاختیار

باسلام و احترام

ضمن عرض خسته نباشید، مراتب تقدیر و تشکر معاون وزیر و رییس سازمان، معاونان، مدیران و کارکنان سازمان سنجش را از جنابعالی  و همکاران محترم برای برگزاری شایسته و مطلوب آزمون سراسری سال 1403 (نوبت اول) اعلام می­دارد.

سازمان سنجش آموزش کشور