در حاشیه نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران اتفاق افتاد :

تهیه گزارش شبکه العالم و شبکه کربلا از موفقیت متخصصان جهاددانشگاهی؛ « ساخت تجهیزات پیشرفته و ناکام ماندن تحریم ها»

تهیه گزارش شبکه العالم و شبکه کربلا  از موفقیت متخصصان جهاددانشگاهی؛ « ساخت تجهیزات پیشرفته و ناکام ماندن تحریم ها»

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، در حاشیه نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران شبکه های بین المللی العالم و کربلا اقدام به تهیه گزارش از موفقیت متخصصان جهاددانشگاهی با موضوع « ساخت تجهیزات پیشرفته و ناکام ماندن تحریم ها» کردند .

دکتر حسن محمدی مجد، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، در مصاحبه با این شبکه ها ضمن تاکید بر هدف توسعه بازار در کشورهای همسایه و صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان به تشریح توانمندی طراحی و ساخت تجهیزات پیشرفته، دستیابی به دانش های خاص و معرفی محصولات تولید سازمان جهاددانشگاهی خوزستان پرداخت .

این مصاحبه بصورت پخش زنده از شبکه العالم پخش شد .