در دومین روز از نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران اتفاق افتاد :

استقبال بی سابقه شرکت‌های عراقی ومقامات ونزوئلا از محصولات دانش بنیان جهاد دانشگاهی

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۳:۵۹ کد : ۷۱۱۷۴ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان پژوهش و فناوری

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، در دومین روز از نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران نماینده وزیر نفت عراق به همراه مدیران شرکت‌های نفتی عراق با محصولات دانش بنیان جهاد دانشگاهی آشنا شدند.

در این دیدار دکتر حسن محمدی مجد ، ضمن توضیح ابعاد مختلف فعالیتهای سازمان و معرفی موفقیت‌های علمی جهادگران بر گسترش روابط و استفاده از تجهیزات دانش بنیان سازمان جهاددانشگاهی خوزستان تاکید گردید .

همچنین سفیر ونزوئلا به همراه هیاتی از مدیران بخش‌های مختلف نفتی در ونزوئلا ضمن حضور در غرفه جهاد دانشگاهی با محصولات دانش بنیان جهاد دانشگاهی آشنا شدند.

در این دیدار دکتر محمدی مجد به بیان توانمدیهای علمی و صنعتی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان پرداختند و آمادگی این سازمان را برای صادرات خدمات فنی مهندسی به ونزوئلا اعلام نمودند. در این دیدار بر گسترش روابط و استفاده از تجهیزات دانش بنیان جهاددانشگاهی و صادرات تولیدات و انتقال فناوری پس از طی شدن مراحل لازم و فراهم شدن مقدمات آن تاکید گردید .