در سومین روز از نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران اتفاق افتاد :

حضور آقای دکتر یاقوت‌نژاد رئیس تعمیرات اساسی مناطق نفت‌خیز جنوب در غرفه جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، در روز سوم نمایشگاه بین‌المللی نفت، جمعه مورخ 1403/2/21 آقای دکتر یاقوت‌نژاد، رئیس تعمیرات اساسی مناطق نفت‌خیز جنوب در غرفه جهاد دانشگاهی حضور یافت.

در این نشست دکتر حسن محمدی‌مجد، ریاست سازمان جهاد دانشگاهی به معرفی توانمندی‌های جهاد دانشگاهی پرداخت و با توجه به سوابق همکاری با صنایع مختلف در خصوص تعمیرات و بازسازی تجهیزات پیشرفته، آمادگی سازمان جهاد دانشگاهی را برای آغاز فصل جدیدی از همکاری‌ها اعلام نمود.

آقای دکتر یاقوت‌نژاد، ضمن تحسین موفقیت‌های بدست آمده، آمادگی مجموعه خود را جهت توسعه همکاری‌ها اعلام نمود.