صادرات خدمات و محصولات دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی به آفریقا

صادرات خدمات و محصولات دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی به آفریقا

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، در سومین روز از نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران ، جناب آقای برهن، ریاست اتاق مشترک بازرگانی ایران و آفریقا و هیات همراه در غرفه جهاد دانشگاهی حضور یافت.

در این نشست، جناب آقای دکتر محمدی‌مجد، ریاست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان به تشریح توانمندی‌های جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف پرداخت و آمادگی جهاد دانشگاهی را جهت صادرات خدمات و محصولات به آفریقا را اعلام نمود.

همچنین آقای برهن ضمن تشریح پتانسیل بالای کشورهای آفریقایی و وجود بازار بزرگ در حوزه خدمات فنی مهندسی، آمادگی مجموعه اتاق بازرگانی را جهت توسعه همکاری‌ها اعلام نمود.

مقرر گردید برای پیگیری موضوع جلسات تخصصی تشکیل گردد.