در سومین روز از نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران اتفاق افتاد :

اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی جهت طراحی و تولید تجهیزات تحریمی صنعت نفت

اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی جهت طراحی و تولید تجهیزات تحریمی صنعت نفت

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، در سومین روز از نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران ، جناب آقای مهندس اسماعیلی رئیس ابزار در گردش مناطق به همراه مدیران و کارشناسان این اداره در غرفه جهاد دانشگاهی حضور یافتند.

در این جلسه، ایشان از تلاش‌های جهاد دانشگاهی تقدیر نمود و مته‌های حفاری تولید جهاد دانشگاهی را باعث غرور ملی دانست.

در ادامه جلسه مقرر گردید، تجهیزات تحریمی موردنیاز توسط جهاد دانشگاهی طراحی و ساخته شود و برای پیگیری موضوع، جلسات فی مابین ادامه یابد.