باحضور خدام رضوی؛

جشن دهه کرامت در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۵ کد : ۷۱۴۶۶ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی فرهنگی
جشن دهه کرامت در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، جشن دهه کرامت، سه شنبه 25 اردیبهشت از سوی بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان و باحضور خدام رضوی برگزار شد . در این برنامه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و اجرای سرود ملی ، دانشجویان و اساتید حاضر در برنامه صلوات خاصه امام رضا (ع) را همراه با خدام رضوی قرائت کردند.

در ادامه برنامه از اساتید برتر از نگاه دانشجویان تجلیل به عمل آمد.محمدرضا ایزدی، علی سیاحی، محمد زربخش از اساتید گروه روانشناسی، پوریا شکسته بند، فاطمه فرزادی، مهناز روزبان ازاساتید گروه مدیریت، مجید شمس استاد گروه حسابداری، جمشید افشانی استاد گروه کامپیوتر، علیرضا الواری استاد گروه علوم پایه، شهاب زمانی استاد گروه دروس عمومی و احسان برملا  استاد گروه برق عنوان برترین استاد از نگاه دانشجو را به خود اختصاص دادند.
اجرای نمایش و مسابقه و اهدای جوایز از بخش های دیگر این برنامه بودند که با استقبال دانشجویان مواجه شدند .