عقد قرارداد پژوهشی اداره کل ورزش و جوانان با سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

بر اساس قرارداد پژوهشی منعقد شده مابین دکتر حسن محمدی مجد، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و دکتر حمید بنی تمیم، مدیر کل ورزش و جوانان خوزستان، گروه روانشناسی معاونت پژوهشی این سازمان، وضعیت سواد رسانه ای و اطلاعاتی جوانان ۱۵ تا ۳۵ ساله استان را بررسی می کند.
عقد قرارداد پژوهشی اداره کل ورزش و جوانان با سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، بر اساس قرارداد پژوهشی منعقد شده مابین دکتر حسن محمدی مجد، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و دکتر حمید بنی تمیم، مدیر کل ورزش و جوانان خوزستان، گروه روانشناسی معاونت پژوهشی این سازمان، وضعیت سواد رسانه ای و اطلاعاتی جوانان 15 تا 35 ساله استان را بررسی می کند.

در این پژوهش، بررسی چالشها و آسیب های موجود در این حوزه و همچنین ارائه راهکارهای عملی در راستای تقویت سواد رسانه ای جوانان، مدنظر قرار دارد. گفتنی است این دومین همکاری پژوهشی گروه روانشناسی با این اداره کل است. پیش از این طرح پژوهشی شناسایی الگوها و معیارهای همسرگزینی جوانان استان توسط این گروه صورت پذیرفته است.