جلسه شورای اداری استان خوزستان

۲۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۵ کد : ۷۲۵۷۲ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
جلسه شورای اداری استان خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ،جلسه شورای اداری استان خوزستان پنج شنبه ۲۴ خرداد با حضور استاندار، مجمع نمایندگان استان خوزستان و مسؤلان استان برگزار شد.
در این جلسه مهمترین موضوعات استان بررسی گردید.

در این جلسه دکتر حسن محمدی مجد، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ضمن ارائه گزارشی از توانمندیهای جهاد دانشگاهی، آمادگی این سازمان را برای ایفای نقش موثرتر در نظام مسائل استان اعلام نمود. در ادامه ایشان گزارشی از روند اخذ پروژه های ملی توسط سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ارائه و جهت تسریع در روند ابلاغ پروژه ها، خواستار فعال شدن ظرفیت مجمع نمایندگان شد. با توجه به اثر بخشی پروژه های یاد شده و تحول در استان، این موضوع مورد استقبال نمایندگان استان خوزستان قرار گرفت. مقرر گردید تمام ظرفیت ها جهت عملیاتی شدن پروژه های یاد شده فعال گردد.