عضویت مرکز رشد فناوری های نوین سلامت سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در انجمن علمی پارک های فناوری و سازمانهای نوآوری ایران

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، با پیگیریهای مستمر سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان "مرکز رشد فناوری های نوین سلامت سازمان جهاددانشگاهی خوزستان" در انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران به عضویت درآمد.

در متن ابلاغ عضویت مرکز رشد فناوری های نوین سلامت سازمان جهاددانشگاهی خوزستان آمده است :
انتظار می رود با حضور فعال و مؤثر مرکز رشد آن سازمان در فعالیتها و رویدادهای انجمن یاد شده، از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود در راستای ارتقاء زیست بوم نوآوری و فناوری جهاددانشگاهی استفاده شود.