با شرکت ۱۹۰ دانشجو؛

آئین دانش آموختگی در مجتمع آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد

۱۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۱ کد : ۷۳۱۴۰ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
آئین دانش آموختگی ۱۹۰ دانشجوی رشته های علوم انسانی و فنی و مهندسی مجتمع آموزش عالی و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی خوزستان یکشنبه ۱۰تیرماه برگزار شد.
آئین دانش آموختگی در مجتمع آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، دانشجویان رشته های روانشناسی و مشاوره، مدیریت، حقوق، زبان انگلیسی، مددکاری اجتماعی، تربیت مربی، حسابداری، عمران، کامپیوتر، شیمی، فناوری اطلاعات، برق و معماری دانش آموختگی خود را جشن گرفتند.

دراین مراسم دکترحسن محمدی مجد، رییس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ضمن تبریک این روز شایسته به نقش مهم انتخاب صحیح درزندگی اشاره و خطاب به دانشجویان گفت: انتخاب درست تاثیر سرنوشت سازی  درآینده شما دارد و با تحقق این اصل مهم می توانید آینده روشنی را پیش رو داشته باشید.

اهداء لوح یادبود، اجرای مسابقه و تجلیل از پدران و مادران دانشجویان از جمله برنامه های این مراسم بود.

لازم به ذکر است؛ آئین دانش آموختگی مجتمع آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی این مجتمع برگزار شده است.