توسط تیم خبری ایکنای خوزستان صورت گرفت :

تهیه گزارش تصویری و فیلم مستند از حرم مطهر حضرت دانیال نبی (ع) و مصاحبه با اعضای گروه تعزیه شوش دانیال

۲۰ تیر ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۶ کد : ۷۳۴۳۴ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، تیم خبری ایکنای خوزستان ضمن سفر به شهر شوش دانیال و تهیه گزارش تصویری و فیلم مستند از حرم مطهر حضرت دانیال نبی (ع) با اعضای گروه تعزیه شوش دانیال مصاحبه کردند .
گروه تعزیه شوش دانیال از جمله بزرگترین تعزیه های میدانی کشور است که قدمتی ۱۲۵ ساله دارد . در این مصاحبه ها بازیگران نقش های مختلف تعزیه به بیان نحوه آشنایی خود با تعزیه و نیز بیان تجربیات و خاطرات خود از تعزیه پرداختند .
قرارست مطالب ذکر شده توسط اعضای تعزیه شوش دانیال در قالب مصاحبه و کلیپ بر روی سایت خبرگزاری قرآنی ایکنا شعبه خوزستان ارسال شود .
لازم به ذکر است که خبرگزاری قرآنی ایکنا شعبه خوزستان زیرمجموعه معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان می باشد .