نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان

۲۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۷ کد : ۷۳۴۴۹ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
امروز پنجشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۳ ، نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد.
نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ،امروز پنجشنبه 21 تیر ۱۴۰۳ ، نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ ویژه رشته گرایش های انسانی و ریاضی و فنی در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد.

دکتر امین عطارزاده ، قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان از شرکت 989 نفر در رشته گرایش های علوم انسانی و شرکت 1870 نفر در رشته گرایش های علوم ریاضی فنی در محل موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان خبر داد .

وی ادامه داد : فردا نیز همزمان با سراسر کشور نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای رشته گرایش های علوم تجربی برگزار خواهد شد که محل آزمون 3948 نفر از آزمون دهندگان موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان خواهد بود .