همزمان با سراسر کشور و به همت مرکز آزمون سازمان جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد :

آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۳ در استان خوزستان

۰۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۵ کد : ۷۳۷۸۹ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
امروز پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳ و همزمان با سراسر کشور ، آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۳ باحضور ناظرانی از اداره کل راه و شهرسازی استان ، سازمان نظام مهندسی و سازمان سنجش در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد.
آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۳ در استان خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ،امروز پنجشنبه 4 مرداد ۱۴۰۳ و همزمان با سراسر کشور ، آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۳ باحضور ناظرانی از اداره کل راه و شهرسازی استان ، سازمان نظام مهندسی و سازمان سنجش در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد.

دکتر امین عطارزاده ، قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان در گفتگو باروابط عمومی سازمان گفت : امروز  970 نفر در نوبت صبح و 2130 نفر در نوبت عصر در آزمون نظام مهندسی شرکت کردند . همچنین قرارست فردا 1750 نفر دیگر در این آزمون شرکت کنند که آزمون 300 نفر از آنها به صورت کاملا عملی برگزار می شود .

لازم به ذکرست که آزمون نظام مهندسی به صورت کتاب باز برگزار می شود و شرکت کنندگان مجاز به استفاده از کتب مهندسی در آزمون می باشند .