در آستانه چهل و چهارمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی

بازدید استاندار خوزستان از پژوهشکده تکنولوژی تولید سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

در آستانه چهل و چهارمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی ، استاندار خوزستان و معاونین ایشان از سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان بازدید کردند.
بازدید استاندار خوزستان از پژوهشکده تکنولوژی تولید سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، امروز ۹ مردادماه و در آستانه چهل و چهارمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی ، علی اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان و محمد راضی جلالی معاون اقتصادی استاندار و دیگر مسئولان استانداری از خط تولید مته و پژوهشکده تکنولوژی تولید سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان بازدید کردند.

پس از این بازدید، جلسه ای با حضور استاندار خوزستان و هیات همراه و دکتر حسن محمدی مجد رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و معاونین و مدیران  بخش های مختلف سازمان برگزار شد.

در این نشست محمدی مجد ضمن اشاره به چهل و چهارمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی به فرمان امام خمینی (ره) آخرین وضعیت فعالیت های بخش های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی استان را تشریح کرد.