ابلاغ ۱۲ اقدام استانی و ۱۶ ماموریت فرهنگی از برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور به سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

۱۳ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۸:۰۲ کد : ۷۴۱۵۸ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
در برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور ،۱۲ اقدام استانی و ۱۶ ماموریت به سازمان جهاد دانشگاهی استان خوزستان ابلاغ شده است که در آنها سازمان جهاددانشگاهی خوزستان به عنوان مجری تعیین شده است .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، پیرو برگزاری نشست های متعدد شورای فرهنگ عمومی استان باحضور اعضای شورا ، اساتید، صاحب نظران و مدیران دستگاه‌های حوزه فرهنگی استان ، برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور تهیه و تدوین گردید .
 این سند اقدامات استانی و برنامه ها و فعالیت های عملیات فرهنگی اساسی استان خوزستان را در بازه ۵ ساله تعیین می نماید .در این سند ۱۲ اقدام استانی و ۱۶ ماموریت به سازمان جهاد دانشگاهی استان خوزستان ابلاغ شده است که در آنها سازمان جهاددانشگاهی خوزستان به عنوان مجری تعیین شده است و در ۲۱ اقدام استانی دیگر، به عنوان همکار سایر مجموعه های فرهنگی، ماموریت های فرهنگی را پیگیری خواهند نمود .
این موفقیت را به همه جهادگران عزیز تبریک عرض می نماییم .