جلسه هیات امنای موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان

۲۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۶ کد : ۷۴۶۸۲ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
جلسه هیات امنای موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ،جلسه هیات امنای موسسه آموزش عالی با حضور اعضای محترم حقیقی و حقوقی برگزار شد .

در این جلسه آقای دکتر محمدی مجد ریاست موسسه و دبیر هیات امنا ضمن ارایه گزارشی از فعالیت های فرهنگی ، پژوهشی و آموزشی موسسه آموزش عالی در خصوص برنامه های آتی موسسه آموزشی در سال تحصیلی آینده توضیحات مبسوطی ارائه کردند .

در این نشست آقای دکتر مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی و هیات امنای موسسه آموزش عالی ضمن قدردانی از زحمات جهادگران جهاد دانشگاهی خوزستان در عرصه آموزش و پژوهش درباره عمق بخشی به فعالیت های فرهنگی در کلیه سطوح و همچنین ایجاد زمینه برای مشارکت حداکثری دانشجویان و اساتید در فعالیت های فرهنگی تاکید کردند.

در ادامه دکتر امین عطار زاده قائم مقام موسسه آموزش عالی گزارشی از وضعیت مالی موسسه و چشم انداز پیش رو در اختیار اعضای محترم قرار دادند که مورد تایید کلیه اعضای محترم قرار گرفت . در ادامه خانم قانون معاون فرهنگی موسسه و دکتر سیاه پلو معاون پژوهشی موسسه گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه نمودند.