به دنبال پیگیری های مجاهدانه همکاران محترم و دستور استاندار خوزستان میسر شد:

امکان ثبت نام جهت ساخت مسکن برای کلیه پرسنل سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

۲۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۲۴ کد : ۷۴۶۸۶ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
امکان ثبت نام جهت ساخت مسکن برای کلیه پرسنل سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، به دنبال پیگیری های مجاهدانه همکاران محترم و دستور استاندار خوزستان و اخذ دستور مدیرکل اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، در خصوص تامین مسکن همکاران جهادگر، به فضل الهی موفقیت هایی چشم گیر حاصل شد.
در راستای اخذ زمین مناسب و تسهیلات ساخت مسکن ، خواهشمند است همکاران حداکثر تا تاریخ 31 مرداد  نسبت به ثبت نام در سامانه https://saman.mrud.ir
 و اخذ کد رهگیری اقدام و جهت انجام پیگیری ها و هماهنگی های بعدی کد را به امور اداری واحد مربوطه ارائه بفرمایند.

این طرح برای تمامی همکاران گرامی جهاددانشگاهی ( قراردادی، پیمانکاری، موسسه آموزش عالی و شرکت بهنیان جنوب ) عملیاتی خواهد شد.