همایش رؤسای مراکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی کشور

همایش رؤسای مراکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی کشور

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، همایش رؤسای مراکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی کشور در پژوهشگاه رویان برگزار گردید .

در این همایش که رؤسای سازمانها و رؤسای مراکز درمان ناباروری حضور داشتند ، گزارش عملکرد مراکز و چالش ها و فرصت های پیش رو مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .

همچنین در این همایش دکتر حسن محمدی مجد ، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان گزارشی از اقدامات انجام شده در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی خوزستان و تعامل سازنده با مدیران بخش های مختلف استان و جذب بودجه چشمگیر ، ارائه نمود .

در ادمه دکتر تارک مدیر مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی خوزستان نیز گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه نمود .

در پایان مقرر گردید که مراکز مختلف از تجربیات موفق یکدیگر در حوزه های مختلف بهره مند گردند و در این خصوص برنامه عملیاتی ارائه گردید .